Skrivebordet mitt

Geir Isaxen viste frem sin skriveplass tidligere i dag, og oppfordret andre til å gjøre det samme; her sitter jeg:

Er ikke utsikten inspirerende?

8 tanker om “Skrivebordet mitt

  1. Skjøteledningen min gikk i stykker, så den ligger i stua og lades opp. Jeg beveger meg mellom sofaen og skrivebordet i dag.

  2. Nå er ikke skrivebordet representativt for resten av leiligheten, bare så det er sagt, men jeg fant ut at jeg måtte rydde om jeg skulle ha nok plass til å kunne ha alle latinbøkene oppslått når jeg skal oversette leksjonene. I perioder har skrivebordet mitt fungert mest som en avlastningsplass…

  3. Koselig leseplass du har 🙂 Jeg savner litt en slik leseplass hjemme. Hadde det egentlig inne på “kaninrommet”, men så lærte Lago seg å hoppe opp på skrivebordet og da kunne jeg ikke ha ting som kan tygges i stykker der lenger…

  4. Hehe, ja da skjønner jeg at det er litt vanskelig 🙂 Har du ingen mulighet for å ommøblere, og rydde deg en krok?

  5. Hehe, det er hyggelig med kanin altså, men man bør ikke være så knyttet til ting og møbler at verden går under om de er utsatt for litt ødeleggelse i ny og ne.

    Jo, kanskje kunne jeg ryddet meg en plass. Men tiltakslysten har ikke vært stor nok enda 😉 Men du har jo gitt meg litt inspirasjon nå.

  6. Jeg kjenner meg igjen i det.

    Her går det mest ut over tekstiler – klær, sofatrekk og puter – og ikke så mye møbler. Heldigvis klarer (gidder) ikke rottene å hoppe så veldig høyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *