Smått på nyåret

I går, tyvendedag, pakket jeg sammen julen. Det var fristende å vente helt til kyndelsmessen i februar, men det er grenser for hvor praktisk det er å ha treet stående fremme så lenge. Dessuten brygger vi årets første øl denne helgen, og det tar plass. Jeg er ikke spesielt glad i øl, men jeg liker prosessen, og ellers er det kjekt å gjøre noe sammen. Livsledsageren og jeg tilbringer riktignok tid sammen hver dag. Vi spiser middag, hører på podcaster eller ser fjernsyn sammen, av og til drar vi på kino eller en kjøretur, men det er ikke så ofte vi arbeider sammen. I tillegg er det stadig tilfredsstillende å lage selv noe man ellers bare kjøper. Apropos dèt skulle jeg snart fått ut fingeren og fortsatt øvingen på å strikke. På denne tiden i fjor kom jeg så langt som å strikke noen helt enkle tøfler, men så ble jeg distrahert av frimerkesamlingen min med gnagermotiver, som i sin tur ble nedprioritert for lesning om hamsterernæring. Og så videre. Slik går det. Nå trengs jeg på kjøkkenet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.